Her Stork må være hjemme mens fru Stork kommer hvert år fra Sør Afrika til Kroatia»14000km» for og besøke sin invalide kjæreste

 

Video nede på siden.

FAKT24.PL Storken flyr hvert år et 14000 kilometer til sin elskede stork i

Denne kjærlighetshistorien er ulik alle andre. Fordi hvem har hørt om stork «forholdet på avstand»? Og dette er hva fuglen Klepetam og hans kjærlighet  – Malena, som storken reiser tusenvis av miles som skilles fra Sør-Afrika til Kroatia. Og alt fordi «jenta» Klepetama ikke kan fly …
Da Stjepan Vokic fant  storken Malena, var det nesten umiddelbart forstått at hun aldri ville fly igjen: hun ble skutt av jegere. Mannen bestemte seg for å ta vare på henne – han prøvde selv å skape et lignende forhold for fuglen som er i Afrika. Det er verdt å legge merke til at Vokic har tatt vare på Malena i 24 år, og – som han sier – ser han  TV med henne sammen går de også med fiske. «Siden jeg reddet henne, føler jeg meg ansvarlig for henne,» sier han.

Stjepana er mest imponert  av Stork Klepetama  som reiser tusenvis av kilometer hvert år for å se sitt kjære i huset til  Vokica …

– I mitt land er det antatt at storker bringer nye barn og  nytt liv.  livet mitt er disse to fuglene. Deres historie blir sett av millioner av mennesker som ser gjennom live-kameraet hvert år hvor forelska Klepetam og Malena er. For mange mennesker er disse fuglene et symbol på kjærlighet og hengivenhet – forklarer  Vokic.

https://video-node-2-b-pl-krk-1.dreamlab.pl/ceph/eyJhbyI6InJhc3BfZmFrdCIsImR2IjoiUkFTUF9GQUtULS1XWURBUlpFTklBIiwiY3QiOiJzbSJ9/bab349f6-c9bd-41ab-af9d-46d2e2a0921d.1452594096.162257.mp4?co=rasp_fakt&ct=sm&st=qG0Ga_L3ck_n1Mop7mvInQ&e=1523998096

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: