Angrep på medisinsk personale etter Alfie Evans død

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/liverpool-ataki-na-personel-medyczny-po-smierci-alfiego-evansa/v9mh1cb

 

Angrep på medisinsk personale etter Alfie Evans død. i Ifølge Guardian vurderer Alder Hey-sykehuset i Liverpool å stramme sikkerhetsforanstaltninger. Dette er relatert til bølgen av angrep på medisinsk personell etter Alfie Evans død. «Hundrevis av mennesker som ble stoppet av politiet protesterte de siste dagene før han døde
Sykehus talsmann Peter-Marc Fortune sa på en pressekonferanse at det er svært sannsynlig å stramme sikkerhetsforanstaltninger. – Hvis dette skjer vil det være skadelig for barn, fordi vi vil gjøre sykehuset det minst stressende stedet for dem, la han til.

Fortune påpekte at sykehuspersonalet rapporterte om et «uovertruffen» antall angrep knyttet til det berømte tilfellet av Alfie Evans. Hundrevis av mennesker ble holdt tilbake. Mange av dem prøvde å komme til anlegget med makt

– Den sørgeligste delen av alt dette er at hver person som jobber på dette sykehuset ville bare – dette barnets gode – sa Fortune.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: