Når barnet er i Livets Vindu, ble et alarmsignal aktivert.

På et ark som ble funnet ved den lille   skrevet av barnets mor. Kvinnen sier at hun  ikke hadde noe valg og er lei seg for at hun måtte forlate barnet.» Dette er den sekstende nyfødte funnet i Window of Life
Når barnet er i Livets Vindu, ble et alarmsignal aktivert. – Vi ble overrasket over at det var om dagen fordi vanligvis skjer det om  kvelden eller om natten – sier søster Barbara  for Franciscan Familie

Søstrene ringte politiet og ambulansen. Ifølge  prosedyrer ble barnet tatt til sykehuset ved ul. Madaliński i Warszawa for å sikre at  helse og liv ikke er i fare. Hvis barnet er sunt, vil det gå til familiens beredskapsrom da begynner adopsjonsprosedyren hvoretter barnett vil finne et nytt hjem.

Warszawa livsvindu har eksistert i nesten ti år. Den ble åpnet den 6. desember 2008 som den andre  i Polen. Erkebiskop Kazimierz Nycz innviet dem. Vinduets ligger ved ul. Hoża 53, ved klosteret til  de franciskanske søstrene av Marias familie. Nonnene er på jobb her 24 timer i døgnet.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/warszawa-dziecko-w-oknie-zycie-w-papierowej-torebce-obok-list/3fkwv7k

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: