Russlands president Vladimir Putin sa i dag at skipene i den russiske marinen vil i dag  fungere som en permanent tjeneste i Middelhavet. Putin annonserte dette på et møte med forsvarsdepartementets ledere 

 

Putin: Skip med Kalibr raketter vil være permanent i Middelhavet
Russlands president Vladimir Putin sa i dag at skipene i den russiske marinen vil i dag  fungere som en permanent tjeneste i Middelhavet. Putin annonserte dette på et møte med forsvarsdepartementets ledere
– I år ble det planlagt 102 avganger av skip, inkludert ubåter –  sa Putin  i Sotsji. Han rettferdiggjorde den konstante tjenesten i Middelhavet med enheter med missiler og fortsatte trusselen fra internasjonale terrorister som opererer i Syria.

 

Rakettene er utstyrt  fra fregatten Admiral Essen og Admiral Grigorovich som er  inkludert i den russiske Svartehavsflåten..

 

Ifølge data fra midten av mai opererte rundt 15 krigsskip og forsyningsbåter i den russiske marinen i Middelhavet.

For første gang har Russland  brukt raketter t i Syria «i oktober 2015» ved å lansere dem fra skip i Det kaspiske hav. Deretter kan brukes de til å angripe missilet  som etter en avstand på ca. 1500 km treffe mål på 3 meter.

Ifølge russiske medier er Kalibr-missiler i stand til å målrette mål på en avstand på 2600 kilometer; under ferden  endres de stadig høyde og retning noe som gjør det vanskelig å oppdage dem ved hjelp av missilforsvar.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/putin-okrety-z-rakietami-kalibr-beda-na-stale-na-morzu-srodziemnym/8bgptse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: