Når legene slåss på operasjonsrommet

Sykehusskandale.

Skandal på sykehuset i Lisieux, Frankrike. To leger slåss under operasjonen. En flaske desinfeksjonsmiddel, saks og til og med en bærbar datamaskin ble tatt i bruk . Det er et mirakel at den uansvarlige oppførselen til spesialister ikke har påvirket pasientens tilstand. Begge legene kan nå miste jobbene sine.
Selv om kampen foregikk i fjor sommer kom det ikke frem før nå. . To leger fra Lisieux-sykehuset er i fare for å bli sparket. . På et tidspunkt kom en anestesiolog inn i rommet der opperasjonen fant sted. Han skulle overvåke oppvåkingen av pasientens fra narkose urologen informerte imidlertid ham om at operasjonen ikke var ferdig ennå. På et tidspunkt ble utvekslingen av innformasjon til en kamp. Ifølge utenlandske medier kastet en urolog en flaske væske med desinfiserende bedøvelsesmiddelet i ansiktet på ene legen denne skulle i sin tur ta saksen en sykepleieren roet ham ned og førte ham ut av rommet.

Etter operasjonen gikk legene på hverandre igjen de fortsatte og  argumentet til  Urologen tok  den bærbare datamaskinen og slo anestilegen  i ansiktet med den. – Heldigvis påvirket den uansvarlige oppførselen til spesialister ikke pasientens helse. Begge leger sier de ikke gjorde noe galt de skylder klinikken på situasjonen og de organisatoriske problemer på sykehuset.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/francja-skandal-w-szpitalu-lekarze-pobili-sie-podczas-operacji/2q7zz0g

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: