Komentator zmarł tuż po meczu

 Tidligere egyptisk fotballspiller og trener, Abdel Rahim Mohamed, døde kort tid etter Saudi-Arabia-Egypt-kampen som han kommenterte egyptisk tv. Etter slutten av kampen hvor det avgjørende målet ble scoret i  siste sekundene,følte Abdel Rahim Mohamed seg dårlig og dro til sykehuset. De kunne imidlertid ikke redde hans liv

Komentator zmarł tuż po meczu

Były egipski piłkarz i trener, Abdel Rahim Mohamed zmarł tuż po meczu Arabia Saudyjska-Egipt, który komentował dla egipskiej telewizji. Po zakończeniu spotkania, w którym decydująca bramka padła w ostatnich sekundach, Abdel Rahim Mohamed poczuł się źle i trafił do szpitala. Nie udało się go jednak uratować.

Komentator zmarł tuż po meczu

Komentator zmarł tuż po meczu Foto:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: