Panikk ! Etter at nyheten om den store pythonslangen  rundt Warszawa ble kjent ble strendene og vandreplassene ved elvene  tømt . Dete er ikke en vits alle er redde Ingen ønsker å bli spist av dette monsteret

 

Panikk ! Etter at nyheten om den store pythonslangen  rundt Warszawa ble kjent ble strendene og vandreplassene ved elvene  tømt . Dete er ikke en vits alle er redde Ingen ønsker å bli spist av dette monsteret –

I mellomtiden er det funnet nye spor  av slangen. Søket etter den store pythonen minner om kampen mot naturkatastrofer. Ekologer, politi og frivillige i ambulansetjeneste er involvert i å spore monsteret. Arealene mellom landsbyene Gassy, ​​Łęg, Opacz og Ciszyca er ikke tilgjengelige.

 

I går ble det funnet en annen slange som bekrefter at den er her. -Den  kan være hvor som helst – advarer Dawid Fabjański (37 år) fra Animal Rescue Polska Foundation. I går, ved elven, samlet et krisepersonell seg.

Det ble bestemt å sette to feller der slangen kunne gå . Lokalbefolkningen er skremt.

Unngå disse stedene – appellerer til Jarosław Sawicki (50) fra kommandoen i Piaseczno. Python jakter vanligvis på rotter, fugler, kaniner, mus og fjærfe. Men det er også en reell trussel mot mennesker

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/uciekamy-waz-moze-zjesc-czlowieka/23e0qbe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: