Noen er blitt voldsom paranoid i USA elite.

Tjenestene vil undersøke ballen fra Putin.Hadde hun overhørt?

Under en pressekonferanse donerte Vladimir Putin til Donald Trump ballen som ble spilt under VM i Russland for flere dager siden. Denne tilsynelatende sympatiske og uskyldige gesten forårsaket imidlertid mye forvirring blant den amerikanske eliten, og ble derfor gjenstand for Secret Service-analyser.

Donald Trump og Vladimir Putin
Donald Trump og Vladimir Putin. Foto: Yuri Kadobnov / AFP

Den symbolske overføringen av ballen skjedde under en pressekonferanse av Trump og Putin i Helsingfors. Vladimir Putin bemerket ved denne anledningen at «nå er ballen på siden av den amerikanske presidenten.» Det var svaret på en rekke spørsmål om situasjonen i Syria, hvor både USA og Russland driver sine militære aktiviteter.

Denne bevegelsen forårsaket imidlertid en lavine av kommentarer blant amerikanske eliter. Republikansk senator Lindsey Graham påpekte at det kan være en avlytende enhet i ballen. «Det burde aldri bli brakt til Det hvite hus,» skrev han på Twitter.

Det er allerede kjent at gaven fra Putin vil undersøkes av  den hemmelige tjenesten. Uavhengig av om avlyttingsgittene er berettiget eller ikke, understreker tjenestene at denne typen analyse er en standard prosedyre, og det er ikke noe overraskende i det.

Presidenten i USA møtte Vladimir Putin i Helsingfors. Den russiske lederen testet Trumps tålmodighet, var sen og bestilte ham til å vente. Likevel virket begge sidene fornøyd med møtet. – Det var ikke mulig å fjerne alle hindringene, men dette toppmøtet vil være det første skrittet på denne veien – Putin sa under konferansen. Putin tilstod at han ønsket at Donald Trump skulle vinne presidentvalget i USA. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: