Han mistet sin kone og sønn i  brannen  i Hellas. En skremmende hendelse  fra en far og ektemann

Han mistet sin kone og sønn i  brannen  i Hellas. En skremmende hendelse  fra en far og ektemann

 Hellas er minst 76 dødsfall og nesten 200 sårede. Blant de som døde er det to polske turister fra Małopolska-provinsen. En kvinne med sønnen druknet i havet under en nattevakuering fra et hotell i nærheten av Athen. Den sjokkerende årsaken til et helvete som sommerferien viste seg å bli , ble fortalt av den overlevende mannen og far til den  avdøde.

Han mistet sin kone og sønn i en brann i Hellas.  En skremmende rapport fra en pol

Han mistet sin kone og sønn i en brann i Hellas.  En skremmende rapport fra en pol

3 SE BILDER
Han mistet sin kone og sønn i en brann i Hellas. En skremmende redegjørelse fKalogerikos Nikos /

Det er vanskelig å beskrive hva du opplevde Jaroslaw  (District Wadowice), som  mistet Beata sin kone og ni år gamle sønn Caspar  i brannen

. En familie fra Małopolska reiste på ferie til Ramada-hotellet i Mati, øst for Athen. Polernes sommerferier ble til helvete.

Mandag kveld var Mr. Jaroslaw en av de første til å legge merke til en brann – rapporter «Gazeta Krakowska». Selv om brannen var langt borte, begynte de sammen med de andre turister å spørre hotellpersonalet hva de skulle gjøre.»De sa i resepsjonen at ingenting skjedde. Jeg spurte: «hvordan er dette muligt tross  brannen?»  Det første beroligende ord ble forvandlet til en panikk av noen av ansatte.

Mannen fortalte sin kone og sin sønn at de måte  løpe til stranden, han selv gikk tilbake til hotellet for å  hente  dokumentene og telefonen. Da han dukket opp på stranden, satt familien i en liten båt sammen med tre danskere. Herr Jarosław var det ikke plass til men det viktigste for ham var at hans slektninger var trygge. – Jeg trodde at hvis  kone og sønn bli med i båten, vil de overleve –  i et intervju med «Gazeta Krakowska». – Jeg så dem ikke igjen. la til

– Kona ringte like før tragedien til min bror Adrian,  Fru Beatas svoger rapporterte på TVP Info at hennes svigerinne ringte ham og spurte ham hvordan de   kunne redde seg . – Hun snakket med meg og min mor fra båten i omtrent en og en halv time.  Han la til at kvinnen trodde at det var  båtseier som kjører den, men det var turister selv. Det var en tragedie, båten kantret  og  passasjerer  ble drept.Dramatiske nyheter nådde Mr. Jaroslaw etter noen timer. På tirsdag identifiserte mannen kroppene til sine kjære.

Far og ektemann til avdøde forklarte at han klarte å overleve, fordi de fikk ikke panikk og sto på kanten av vannet til hjelpen komm. – . Mannen innrømmet at han er sint for mangel på advarsler og hjelp fra tjenestene til hotellet og reisebyråer, og mangel på koordinert aksjon. – Det var ingen organisert evakuering. Alle flyktet i panikk. Det var ingen hjelp. Hjelpen kom først etter tre timer, etter brannen, – forklarte han på TVP Info.

Adrian kom til Hellas og  sierat de trenger hjelp med formaliteter knyttet til med transport av kropper til Polen. – Ingen kontaktet oss, bare en psykolog ble sendt til oss, vi satt i et rom med tre av oss. Min bror er tøff, men vi alle opplever det veldig mye – sa han i et intervju med «Gazeta Krakowska».

Distriktets anklagers kontor i Wadowice har allerede igangsatt saken i tilfelle mor og sønns utilsiktede død. Det vil fungere med greske kolleger.

Ifølge mange eksperter var redningsoperasjonen kaotisk og dårlig organisert. Tiden ble ikke brukt til å evakuere byen Mati. Nesten 2000 boliger ble brent i feriestedet. Folk døde i  bygninger og biler. Under flukten fra de ødeleggende brannene døde  26 personer som ikke kunne komme seg utover den bratte skråningen til stranden. Tenåringen døde ved hoppe fra klippen til sjøen.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/grecja-relacja-polaka-ktory-stracil-w-pozarach-zone-i-dziecko/6m04r1d

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: