Gratis drosjer for eldre. Prosjektet starter i september

Gratis drosjer for eldre. Prosjektet starter i september

Et besøk til legen, eller andre kontorer – for eldre er ikke sjelden et problem. Derfor starter prosjektet «Taxi for seniorer», takket være at folk over 70 vil kunne dra nytte av gratis reise. Prosjektet vil bli implementert fra september til slutten av året i Inowrocław (Kuyavian-Pomeranian Voivodeship).

Gratis drosjer for eldre.  Prosjektet starter i september

Fra mars er byen på utkikk etter en organisasjon villig til å gjennomføre prosjektet. . Oppgaven ble koordinert av «Flandria» -forening, som var den eneste som registrerte seg for konkurransen. Selskapet,som vil ta seniorer, vil bli kjent i august.

Avtalerskal gjøres innen tre virkedager og maksimalt to måneder før den planlagte reisen. En gratis taxi vil være tilgjengelig fra mandag til fredag ​​fra 7 til 18. Handikappede vil kunne bruke biler tilpasset deres behov. Hvis det er behov, kan en verge som er over 16 år gå med en senior.

 Det anslås at flere hundre innbyggere i Inowrocław vil ha nytte av prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: