Sinte flykapteiner er ikke og spøke med bra vi ikke vet alt som skjer der framme.

En kamp i himmelen. Pilotene ble sinte

Flyet  fra Bagdad til Iransk Mashad. Det var handgemeng i  cockpit. . På grunn av unprofessional oppførsel av flytjenesten måtte maskinen foreta en nødlanding. Irak flyselskaper har allerede suspendert to piloter.Irak-luftfartsselskaper kunngjør videre etterforskning og kriminelle konsekvenser.

En kamp i himmelen.  Pilotene ble slått ... ved middagstid

Hendelsen skjedde under en flytur fra Bagdad til Iransk Mashad. Boeing 737, med 157 passasjerer om bord,  i høyden på over 11 000. meter. Bråket startet når kapteinen på maskinen forbød  å bringe middag til den andre piloten under påskud av å ikke be om tillatelse.Så kapteinen  begynne å utfordre den andre piloten og slo til ham.   Etter landingen begynte pilotene og slåss igjen.

Irakiske flyselskaper  suspendert  to piloter, rapportert av British Flight Global-portalen, som refererte til erklæringen fra den irakiske statsoperatøren. Meldingen inkluderer imidlertid ikke datoen og detaljene til hendelsen, noe som begrenser seg til uttalelsen om at det var en kamp mellom pilotene under flyet. 

Irak Airways understreket at det irakiske transportdepartementet har åpnet en undersøkelse, og piloter står overfor ytterligere kriminelle konsekvenser.Transportøren la til at han vil ha  åpenhet i denne saken på grunn av beskyttelse av omdømme.

Share this:

Lik dette:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: