Fuglehoroskop er du Kråke,Svane,Ugle osv

Fuglhoroskop

Folk født i bestemte måneder av året har sine egne horoskop. Er du Ugle , Kråke eller Papegøye? Sjekk og finn ut hva det betyr.

bilde iStock

bilde iStock

Januar – Owl

Ugle er verge av mennesker som ble født i januar. De minner henne veldig mye. Ved første øyekast er de rolige, stabile og rimelige, men de må ikke undervurderes. Under den stille kappen er en vill og rovdyr. Det er vanskelig å etablere kontakter, selv om de virker veldig attraktive for omgivelsene. De velger ganske enkelt sine venner nøye. De føler seg bra i ordet verden. De håndterer det mest effektivt med alle fugler. De har en fantasi og en lyspenn, og derfor jobber de godt i skrivebransjen.

Februar – Papegøye

I februar kommer folk til verden  . Takket være det er de helt unike og unike.Det er vanskelig å forvente en malreaksjon etter dem.De er fargerike, uforutsigbare, interessante i verden og absorberer nye ting med barndoms entusiasme. De kan nyte livet, og det spiller ingen rolle om de reiser rundt i verden eller undersøker hemmelighetene i sin egen bevissthet. Deres unikhet er vanskelig å overse, og selv om de noen ganger vil gjemme seg i mengden, blir alle øynene vendt mot dem.

Mars – Rødstrupe

Folk født i mars er under beskjed av en robin. Han gir sine avdelinger ekstraordinær styrke og vilje til å overleve. De er tilhengere av regelen «Hva vil ikke drepe deg, det vil styrke deg». Derfor, i motgang av motgang, gir de ikke opp og samler all sin styrke, tar dypt pust og begynner å kjempe. Deres holdning betyr at de vanligvis vinner. Ja, de er trette, men det er vanskelig å legge merke til dem. Bare de nærmeste vet om svakhetens øyeblikk. Og robins er klippen og støtten for alle. De hjelper, lagrer, støtter, gir et eksempel og deler sin uvurderlige energi.

April – Kanari

født i april er under beskjed av en kanari. Han gir sine avdelinger et skarp sinn og en uvanlig sans for humor. De er mestere av skarpe retorter og har karisma. De er hyggelige, men de har også avstand til hverandre. De kan le av seg selv. I et negativt aspekt er de noen ganger sarkastiske og ondsinnede. Det er imidlertid sjelden at de er grusomme. De karikaturer bare andre, noe som kanskje ikke er så mye moro for sine ofre som for utenforstående. Oftest er kanariene imidlertid selskapets sjeler.

May – Nightingale

Singing nightingale folk født i mai. De er veldig følelsesmessig stabile. De kan ikke bli båret bort av noe, selv de verste stormene. De tror på seg selv, noen ganger for mye. Det skjer at deres egne svakheter vil unnslippe dem. Kanskje det er bra fordi de ikke har frykt i dem. De er alltid positive mot livet og smitter andre med god humor og et smil. Selv om noe går galt i livet, tilpasser de seg raskt til den nye situasjonen og vet hvordan man finner gode sider. De er fornøyd med livet og kan bruke den.

Juni – Pigeon

De som kom til verden i juni, er sponset av den kongelige fuglduen. Han gir elevene en svært sterk personlighet og naturlig lederegenskaper. De er veldig organisert og kan tømme selv det største kaoset. Når andre panikk og ikke vet hvor de skal begynne, kan duer ikke skremme noe. De holder seg kule, metodisk og rolig omfavne virkeligheten. De får raskt anerkjennelse av andre og autoritet. Folk følger med frivillig og uten motstand. Overalt de ser ut, de tar orden og orden.

Juli – Eagle

Folk født i juli i fuglehoroskopet er patronisert av ørnen. Han gir sine avdelinger mye følsomhet. Takket være henne, vet de hvordan man kan finne et felles språk med andre. Det er noe i dem som gjør at folk snakker med dem med sine dilemmaer, sorger og dilemmaer. Eagles vil ikke bare lytte, men før de advarer, prøver de å presentere situasjonen slik at spørsmålet vil finne svaret på hans spørsmål. Disse menneskene vil sikkert vise en god følelse. Og hva er også viktig, de kan løfte seg selv og gi optimisme selv i de mest sørgende.

August – Kingfisher

Folket som ble født i august ser etter kingfisher. Det gjør elevene sine svært åpne og vennlige mennesker.De gjør enkelt venner og flytter raskt til en høyere grad av kjennskap. Folk stoler på dem og åpner dem uten å være flau. Det er derfor at kingfishers har en vennekrets rundt dem. August barn er veldig sjenerøs og sjenerøs. De er glade for å dele det de har med andre. De gir alltid hjelp til de trengende, til og med ubudne.De er ganske naive og lett å bevege seg ut i feltet. Det skjer at de kan brukes.

September – Falk
Takket være den er de virkelige individualister. De har stor selvbevissthet, de kan definere svakheter og styrker. Med hoftene hevet kommer de ut av selv de vanskeligste situasjonene. De har stor verdighet og respekt for seg selv og andre. De opererer avgjørende og veldig bevisst. De er uttrykksfulle i meninger og gjerninger. De vet nøyaktig hva de vil og de vil gjøre det. Det er vanskelig å ikke legge merke til dem. De er ekte tilflugter i usikre tider. Folk respekterer og verdsetter dem. De stoler på dem og gjerne vender seg til dem for å få hjelp. De gjør det bra fordi du kan stole på falker. Men du må vite at disse menneskene ikke kan brukes.

Oktober – Svanen

Den kongelige, majestetiske svanen patroniserer folk som kom til verden i oktober. Han gir dem stor forsiktighet og oppmerksomhet, samt visdom som gjør deres råd uvurderlig. De er alltid villige til å hjelpe.Bah! De søker etter folk selv å ta vare på. De uttrykker sine meninger på en autoritær måte, de liker å være rett og har det vanligvis. Det er sjeldent for dem å misjudge situasjonen. De kan snakke med nesten alle.Deres argumenter er nøyaktige og balansert. Og de vil virkelig forstå alle. Ofte blir konfliktens konfliktsider forsonet.

November – hane

Folk som kom inn i verden i november, er under omsorg av en hane. De er ganske mistenkelige og trenger mye tid til å åpne for noen, men når dette skjer, er de de beste vennene – for godt og for dårlig. De er klare for mange ofre for sine kjære, du kan alltid stole på dem. De tar vare på andre. Du kan stole på deres gode råd og støtte. Og i tillegg gjør de det på en slik måte at selv den største spenningen slippes ut, og de trengende gjenvinner sin tro på seg selv.

Desember – kråke

Folket som ble født i desember, er ivaretatt av en kråke. Det gir sine avdelinger styrke, mysterium og et visst uklar mørke. Det gjør at disse menneskene vil ha eventyr og liker dem når ting skjer rundt dem. De er nysgjerrige på verden og alltid klar til å gå på en annen livsreise. De føler seg bra med seg selv. De gjør kontakter lett, men vanligvis er de overfladiske. Snarere vil de ikke finne seg i rollen som sjelen til selskapet, men de kan sikkert lære av hvilken som helst kunnskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: