iskrem fra Polen eksporteres til Irak, Gambia.

FAKT24.PL Pengefinanser Polsk iskrem er en hit over hele verden. Vi sender dem til b.l.a Colombia. 2. august 16:01

I de første månedene av 2018 økte eksporten av is med en tredjedel. . Polsk iskrem går til landene i Afrika og Sør-Amerika. Dette polske produktet er et hit over hele verden.

Ifølge «Rzeczpospolita» blir Polen en kraft i eksporten av iskrem. Vi selger dem ikke bare til europeiske land, men også til Afrika og Sør-Amerika. Tyskland kjøper mest is fra oss. deretter  Frankrike, som er nest største mottaker. Gode ​​resultater i disse produktene kommer generelt over hele Europa.

Isindustrien er sterkt avhengig av været. I år er det usedvanlig gunstig, og det er derfor iskremprodusentene prøver å få mest mulig ut av dette. I Polen hindres salget av iskrem av forbudet mot søndagshandel.

Noen kan lure på hvordan det er mulig at iskrem fra Polen eksporteres til Irak eller Gambia. Det viser seg imidlertid at det ikke er så vanskelig. Som forklart av Zbigniew Śliwka, direktør for «Anita» isfabrikken, har frosset iskrem to års holdbarhetstid. Selskapet representert av Śliwka sender sin iskrem til Colombia.

For de første fem månedene i år solgte Polen iskrem verdt 71 millioner euro. Det er 35 prosent mer enn på samme tid i fjor. Som oppgitt av Rzeczpospolita, til mai 2018, solgte vi så mye iskrem til utlandet som i 2017 til august.

 

https://www.fakt.pl/pieniadze/finanse/polskie-lody-sa-hitem-na-calym-swiecie-wysylamy-je-nawet-do-kolumbii/w20kt65

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: