Kosinski Stalins datters hemmelig elsker.

 

bAEktkqTURBXy85MmVhZGNkMzliOTJkOTIxNmJhNGIxY2I3ZmVjYTk3Yy5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM

FAKT24.PL. Hendelser Verden av Svetlana Allijew hadde en affære med Jerzy Kosinski. Beata de Robien i dag 15:15
Hemmeligheten til Stalins datter kom til dagen . Hun hadde en affære med en polsk forfatter!

Jerzy Kosinski, bestselgende forfatter av «The Painted Bird», var en nær venn Svetlana Allilujeva «datter av Josef Stalin». Polske forfatteren kalte henne sin «søster». I mange år holdt de hemmelig de at  de også hadde en varm romantikk og sex forhold ! De tok denne hemmeligheten med til graven …

– Jeg møtte Jerzy Kosinski i Paris  begynnelsen av 80-tallet i den polske regissøren hjem i Fontainebleau, i nærheten av Paris,der møtte også polske innvandrere, intellektuelle og kunstnere, for å snakke om livet i utlandet. Ved første øyekast var Jerzy veldig stygg for meg, han hadde et forferdelig ansikt, men han var ekstremt fascinerende. Han var vittig, han sa hva han ville. Han svarte ikke på spørsmål, han spurte seg selv selv. Talentfull. .  – «sier Beata  de ROBIEN, forfatter av boken «The Curse of Svetlana. Historien om Stalins datter «(publisert av Sonia Draga).

Jerzy Kosiński fortalte om baksiden av det første møtet med Svetlana i 1977. I romanen «Blind Date», som ble utgitt i Polen frem til 1992, fortalte han om hovedpersonen hans nabo er Khrusjtsjov datter.

. Jerzy Kosinski var enebarn,  De møttes i Prince, tidlig på 70-tallet, hvor Stalins datter leide leilighet,  hun kom der over et gigantisk bibliotek den første boken, hun  leste, var » Malte fugl. » Fra det øyeblikket begynte hun å drømme  å bli kjent med forfatteren av en så stor og flytende roman. Det tok bare noen dager da hun hørte at Kosinski var hennes nabo! Hun måtte ikke vente lenge før forfatteren banket på døren hennes. En kveld var nok til  dem – sier Beata de Robien.

Selv om begge av dem aldri offisielt bekreftet at de hadde en affære, kjente Jerzy og Svetlana sine venner sannheten. – Deres romantikk har forvandlet seg til brorskap og vennskap. Svetlana ble forelsket i Kosinski, men fra begynnelsen skjønte hun at den polske forfatteren ikke er en god kandidat som  mann. Hvis han ville foreslå det, ville hun sannsynligvis gi ham  kurven, sier Robien.

Datteren hater fortsatt meg!

For Svetlana var avskjeddet med Kosiński, og deretter hans selvmord et nederlag for resten av livet Siden 06.03.1967 år da Alliluyeva flyktet fra Sovjetunionen og ba den amerikanske ambassadøren Charles Bowles politisk asyl og arrangere en flukt  fra Sveits til USA – Katia, som Svetlana forlatte da datteren var tenåring, har ikke tilgitt henne i dag. Hun er nå nesten 70 år gammel og har ingen kontakt med noen. Hun bor i Kamczatka. Da hun så i 2011  fra morens begravelse, kastet hun TV-apparatet til søppel! Hun var helt vill og vil ikke snakke om Svetlana, sier Robien.

I det sveitsiske arkivet, som forfatteren av boken «The Curse of Svetlana. Historien om Stalins datter, «Sovjet-intelligens, ga Svetlana Alliłuwau kallenavnet» Guck «. –

Hun tjente 350 millioner!

Inntil slutten av hennes liv ble Svetlana Allijew observert av etterretningstjenester, både russisk og amerikansk. Hun fikk ikke lov til å dø til og dø i fred. Selv på Wisconsin-huset var de i hælene på henne  og var veldig skuffet over mennesker og verden. Hun levde av  pensjonen, selv om hun tjente  $ 350 millioner etter å ha rømt til USA! Men hun var så hensynsløs og likevel generøs, at hun hadde brukt hele summen hun hadde tjent. Det er utrolig – legger til Beata de Robien.

Svetlana Allijeweva, som Lana Peters, døde 22. november 2011 på Richland Center. Datteren til den sovjetiske diktatoren Józef Stalin led av kolonkreft.

Jerzy Kosiński tok sitt liv 3. mai 1991. I farvel skrev han: «Jeg legger meg til å sove litt lenger enn vanlig. La oss kalle det evighet. »

Beata de Robien uteksaminert seg i filologi i Kraków, Berkeley og Paris, hvor hun gjorde sin PhD. Hun giftet sig med en fransk aristokrat. Hun bor og skriver i Frankrike.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: