Et barn druknet i et dreneringshull i Sochi, Russland, da han gikk bak sin bestemor. og falt i et åpent manhol . En sterk strøm førte gutten inn i Svartehavet, hvor han senere ble funnet.

Source Pravda.Ru

Officials with the Sochi administration said that the storm drainage system in the city (the tragedy took place in Lazarevskoye area) had been built in the early 1960s. Those are specific constructions made in the form of open trenches that did not envisage any safety protection in the form of grids or railings. Drainage ditches in Lazarevskoye run along almost every street in the neighborhood.

Such a construction of the storm drainage system is supposed to be fully open, because during strong tropical downpours, which occur in Sochi, streams of water can carry metal railings or grids away, which


See more at http://www.pravdareport.com/news/society/stories/06-08-2018/141347-boy_drowsn_sochi-0/

Gutt faller i sdreneringssystem og drukner foran sin bestemors øyne

Et barn druknet i et dreneringshull i Sochi, Russland, da han gikk bak sin bestemor. Gutten løp til siden av gaten som ikke hadde fortau og falt i et åpent manhole som han ikke kunne se av vannet som flød nedover gaten. En sterk strøm førte gutten inn i Svartehavet, hvor han senere ble funnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: