Gresk ambassadør ble kalt til det russiske utenriksdepartementet. Han mottok et notat

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-wydala-dwoch-greckich-dyplomatow/31stky8

Gresk ambassadør  ble kalt til det russiske utenriksdepartementet. Han mottok et notat om Russland  svar på «fiendens handlinger fra Aten» mot russiske diplomater og borgere i de siste ukene.

Ifølge informasjon i media ble en kommersiell rådgiver og en ambassadansatt utvist fra Russland. Det russiske utenriksdepartementet forlangte også forklaringer fra ambassadøren om «fiendens handlinger» fra Athen. Det handler om utvisning av to russiske diplomater fra Hellas i juli og forbudet mot å komme inn i dette landet til to andre. Aten beskyldte russerne for å forsøke å undergrave den avtalen som Hellas nylig inngikk med Makedonia. Regjeringen i Skopje ble enige om å endre statens navn til Republikken Nord Makedonia, og i bytte lovet Athen ikke å blokkere landets oppføring i

Eksperter understreker at utvidelsen av Alliansen i den regionen betyr en reduksjon av russisk innflytelse på Balkan. Sergei Lavrov reaksjon på utvisningen av russiske diplomater sa at Hellas jobber mot Russland uten bevis, som andre vestlige stat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: