Evakueringen av nesten to tusen mennesker som bor i Podczele-boligområdet  vart bestemt av  krisepersonalet sammen med byens president Janusz Gromek.. Stranden i Podczelu ble stengt

Bomber på stranden i Kołobrzeg. Evakuering av innbyggere

Bombe  ble funnet på onsdag av en politimann som bodde hos en familien ved Østersjøen. På stranden i nærheten av Podczele boligområde i Kołobrzeg, oppdaget han flere farlige ueksploderte bomber . Han informerte det lokale politiet . Den 11. august innkalte byens myndigheter krisepersonell. Det ble besluttet å evakuere nesten to tusen mennesker som bor innenfor to kilometer .
– Evakuering av beboere begynte i morges . I samråd med myndighetene i Kołobrzeg sikret vi området der tre eller fire ueksploderte bomber  ble funnet. Vi overvåker og observerer denne strandseksjonen hele tiden. Røde flagg vil bli vist slik at ingen kan komme inn i. Tomasz Kwaśnik, presseansvarlig for politiets øverstkommanderende i Kołobrzeg. Hver unexploded bombe kan veie opptil 300 kilo!

Evakueringen av nesten to tusen mennesker som bor i Podczele-boligområdet  vart bestemt av  krisepersonalet sammen med byens president Janusz Gromek.. Stranden i Podczelu ble stengt. Dette er omlag 9 kilometer fra Arka Medical SPA feriested til Ustronie Morskie.

. I 2004, da en lignende ble funnet på stranden i Kołobrzeg, ble de detonert på stedet der den ble funnet. . Sappers fra 8. Coastal Defense Flotilla i Szczecin vil ikke detonere dem på stranden dennegang  det ville være for farlig.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/ewakuacja-mieszkancow-w-kolobrzegu-znaleziono-grozne-niewybuchy/qf4hlpx#slajd-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: