Denne nyfødte baby vart funnet av

 

En ansatt i et renholdingsfirma i den filippinske byen Lapu-Lapu gjekk på jobb som vanlig da han la merke til en ryggsekk hengende på gjerde og  ville  kaste den i søppelbilen. Da hørte han en lyd som kom fra innsiden av pakken. Mannen åpnet ryggsekken og i sekken  var en nyfødt baby innpakket i en plastpose.

 Gutten prøvde å åpne øynene og legge en finger i munnen. Spedbarnet var svakt. En ambulanse ble tilkalt, som fraktet barnet til et lokalt sykehus. «Først visste vi ikke om barnet var levende eller død,» fortalte Rheene Lee til  lokale til medier. – Jeg håper at noen kan  ta vare på gutten  sier – Filipinka og la til  at han var lei seg på  morens vegne

Den nyfødte babyen ble sannsynligvis forlatt av en ung mor som fremgår av jentens skoleuniform som lå igjen i ryggsekken. På Filippinene bæres slike av ungdom i grader  noe som kan bety at guttens mor er en student i alderen 12-16 år. Den filippinske politiet åpnet en undersøkelse av denne saken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: