Journalist voldtat og drept

Brutalt drap på TVN-journalisten. Viktoria Marinova

Organisert kriminalitets- og korrupsjon avd.  informerte om drapet på den bulgarske journalisten Viktoria Marinova. Den 30 år gamle journalisten jobbet for  lokale TVN Bulgaria . Den 6. oktober i buskene nær marinaen på Donau ble hennes naken kropp funnet.  Bulgarske media avslørte at Marinova hadde blitt voldtatt før hun  døde.
Journalistorganisasjonen Organized Crime & Corruption Reporting Project, som omhandler organisert kriminalitet og korrupsjon i Øst-Europa, Asia og Mellom-Amerika, sier at det ikke er kjent om drapet på Viktoria Marinova er relatert til hennes arbeid.

30-årigen var journalist for  TVN Bulgaria. Nylig intervjute hun journalister som avslørte uregelmessigheter i anbud for prosjekter  under EU-midler.

Bulgarsk «Dnevnik» sier at 30-åringen ble drept på fredag, og hennes lik ble funnet neste dag. Kroppen var skjult i buskene i nærheten av marinaen i Ruse. Åklagers kontor rapporterte at Marinova sannsynligvis døde av hodeskader og kvelning. Hun ble ogsæ voldtatt t.

Identifisering av offeret var vanskelig fordi nesten ingen personlige eiendeler ble funnet. Hennes dokumenter, telefon, briller og nøkler til bilen var borte. Kjøretøyet selv var plassert en betydelig avstand fra stedet der hun ble funnet . Marinova begynte å jobbe for TVN Bulgaria i mars etter en skilsmisse.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/brutalne-zabojstwo-dziennikarki-tvn-viktoria-marinova-nie-zyje/zyw1ssb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: