Han kjøper  luksusbiler, drikker dyr alkohol og bærer klokker fra kjente produsenter  Siden overtakelsen av makten har han  brukt han nesten 4 milliarder dollar på luksusutgifter, hvorav halvparten er dyre biler

Kim Dzong Un bruker milliarder. Her er noe

Han kjøper  luksusbiler, drikker dyr alkohol og bærer klokker fra kjente produsenter  Siden overtakelsen av makten har han  brukt han nesten 4 milliarder dollar på luksusutgifter, hvorav halvparten er dyre biler
Informasjon om utgiftene til den nordkoreanske lederen ble utgitt av avisen «Chosun Ilbo» fra Sør-Korea. Journalister avslørte hvor mye Kim Jong Un brukte på luksusvarer fra 2012, det vil si fra det øyeblikket han tok makten.

På 6 år har han kjøp  luksus til nesten 4 milliarder amerikanske dollar, hvorav biler til ca $ 1,4 milliarder. Blant dem var en Mercedes . 165 millioner dollar til alkohol.  Optiske utstyr til 147 millioner dollar, og klokker til  49 millioner dollar. 52,5 millioner dollar var øremerket for kosmetikk og parfymer, og 36 millioner dollar for luksusbåter. Over 7 millioner dollar ble brukt på smykker.

Litt fra den lange listen som ble publisert av den sydkoreanske avisen,

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/kim-dzong-un-wydaje-miliardy-na-luksusy-ujawniono-liste/5sn3flf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: