Epidemi av meslinger i Pruszków! Ingen er vaksinert

Ti mennesker er syk. for 36 minutter siden
Epidemi av meslinger i Pruszków! Ingen er vaksinert
Et farlig utbrudd av meslinger i Polen. Opp til 10 personer er syke i Pruszkow Poviat i Masovian-provinsen. Blant de smittede er en familie på seks. Ingen av pasientene har noen gang blitt vaksinert . Bare fra januar til slutten av september var det 123 tilfeller av meslinger i Polen.

Flere og flere mennesker i Europa, inkludert i Polen blir ikke vaksinert.  I øyeblikket har det vært en økning i antall meslinger i Europa, inkludert dødsfall. . Det er 60 til 130 saker i Polen hvert år –  leser en Gazeta Wyborcza.


Vi har å gjøre med et farlig utbrudd av meslinger i Pruszkow Poviat. En familie på 6 og fire barn fra Pruszkow grunnskole. Ingen av disse personene er vaksinert. Det er imidlertid uoffisielt kjent at det er flere pasienter.  Fylke vil vaksiner alle barna

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: