Edwards Giereks grav drukner i lys og blomster ! Det er en vakker grav og det viser at folk husker generalsekretæren.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, bord, drikk og innendørs

Allhelgener dagen da vi går til kirkegårder for å minne våre kjære.Tenne et Lys  og be   i De første dagene i november  besøker vi også gravene til kjente mennesker . Men minnet til de som døde for år siden er spesielt verdifullt. I Sosnowiec husker innbyggerne Edward Gierek . De viste de i Allhelgen

I Sosnowiec husker folk fortsatt  Edward Gierek. For selv om første generalsekretæren i PUWP sentralkomite døde i 2001, er hans minne fortsatt i live. Bilder av monumentet til Edward Gierek og hans kone Stanisława vises  på Facebook  til sin sønn, prof. Adam Gierek.

Giereks grav drukner i lys  og blomster ! Det er en vakker grav  og det  viser at folk husker Gierek  og det er viktig. Der  er så mange lys at de ikke plass på Gierków-monumentet og  blir  plassert rundt en graven .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: