Bekjennelsen til den polske legen berørte Internett-brukere. Han  viste gravstenen til slektningene.

Bekjennelsen til den polske legen berørte Internett-brukere. Han  viste gravstenen til slektningene
Den 8 år gamle Zosia, 6 år gamle Michalina og 2 år gamle Adela døde innen en måned. Snart mistet også foreldrene sine liv. Treårig Kazia var alene i verden fordi alle hennes slektninger døde av en smittsom sykdom. Familiens historie ble beskrevet av Mirosław Marciniak – en familie lege og barnelege. «I dag dør vi ikke av disse sykdommene vi er vaksiner … de hadde ikke den sjansen» – understreket legen.
I bekreftelse på denne historien publiserte Mirosław Marciniak bilder av familienavne på nettet. Han  forklarte også at den treårige Kazia som hadde vært alene i verden, var ektefellens bestemor. «Jeg skriver dette refleksjon spesielt til mine pasienter fordi jeg virkelig bryr meg om dem og  ikke lenger har styrke til å rulle den evige debatten om det er verdt å bli vaksinert. Du trenger ikke å vaksinere alle sine barn vaksinere bare de som ønsker å overleve «Litt sarkasme På slutten»,  understreket barnelege.
Som Mirosław Marciniak informerte døde hele familien som er vist på gravstenen av tyfusfeber – en sykdom som pasientene ikke engang husker  i dag. – Jeg ble anklaget for  at det var forskjellige tiderat familien kanskje døde av sult noe som bidro til deres død. . Forskjellen er at de ikke hadde noe valg som vi  har og husk at det er ingen kur for meslinger – sier legen i et intervju med portalen Gazeta.pl. I de siste ukene har iprovinsen Mazowieckie  flere fått  meslinger.

https://www.onet.pl/?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&pid=2365625b-5ad0-5b4b-be1c-c2f911d6a880&sid=f13b499b-dba8-44e4-a9ae-cb9ebb087cc8&utm_v=2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: