De nylig funnet av bildene viser hva Hitlers soldater gjorde da de ikke drepte uskyldige mennesker.

Banditene fra Wehrmacht var så underholdt
De drap og voldtok  Wehrmacht-soldatene i andre verdenskrig begikk forferdelige forbrytelser. og etter at slaktingen var avsluttet søkte de underholdning, kanskje for å glemme deres bestialitet. En av de bisarre tidsfordrivene var å kle seg som kvinner og arrangere champagnespill. De nylig funnet av  bildene viser hva Hitlers soldater gjorde da de ikke drepte uskyldige mennesker.

I Tyskland har et album nettopp blitt utgitt med bilder av Wehrmacht-soldater som var kledd som  kvinner. Martin Dammann (53 år).  hadde til hensikt å undersøke soldatens liv i det tredje riket. Da han  blar gjennom private albumer kom han over fantastiske bilder av soldater kledd som kvinner. 

Offisielt fordømte nazist ideologi slikt fordi den anså det som en manifestasjon av homoseksualitet. I det tredje riket ble homofile sendt  i konsentrasjonsleirer. Men på frontlinjen eller i allierte fangenskapet gjorde tyske soldater som de ville

  • Scener som er synlige på mange av disse bildene har tydelige seksuelle undertoner, men på dette   grunnlag er det umulig å bevise at soldatene hadde homoseksuelle tendenser –

Jeg ble overrasket over at disse bildene senere var i familiealbumer avslører Dammann. – Selv om det virker fantastisk var bilder av Wehrmacht-soldater i kvinners undertøy ikke uvanlige spesielt under krigen. Dette ble også gjort under første verdenskrig – forklarer sosiologen Harald Welzer

Boken førte til en sterk diskusjon i Tyskland. – Hvordan var det mulig å forene drap med kle seg som kvinner og late som å være kvinner? Var flukt fra kvinneklær en slags ferie fra frontkampene? Og hvor langt gikk soldatene i disse spillene da ingen tok bilder av dem eller filmet dem? – lurer
tyske media  på

https://www.fakt.pl/hobby/historia/tak-sie-zabawiali-bandyci-z-wehrmachtu/ytd4kkd#slajd-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: