Justyna Kowalczyk tildelt pris av polske kardiologer


Prisutdelingen fant sted fredag ​​i Krakow under åpningsseremonien til konferansen «Forebyggende kardiologi 2018», hvor de blant annet diskutere, metoder og strategier for helseopplæring og helsefremmende tiltak,

  • Kardiovaskulære sykdommer er for tiden den viktigste trusselen mot det polske samfunnet. Derfor bør vi huske at våre daglige beslutninger påvirker vår helsetilstand og vårt hjerte. . En sunn livsstil er i utgangspunktet det riktige kostholdsvalgene, vanlig fysisk aktivitet og unngå tobakkrøyk – forklarer,prof. Piotr Jankowski, sekretær for PTK og leder av organisasjonskomiteen for kongressen «Preventive Cardiology 2018».

Kardiologer er enige om at alle aktiviteter som bidrar til å spre kunnskap om en livsstil som forbedrer kardiovaskulær helse, er verdt sin vekt i gull.


Prisen  ble etablert i 2014 for å ære folk som har faglige og sosiale aktiviteter som resulterte i fremragende prestasjoner innen helsefremmende og forebygging av kardiovaskulær sykdom. Tidligere vinnere av prisen var blant annet kardiologer: prof. Grzegorz Opolski og prof. Witold Zatoński.

https://www.tvp.info/40109020/justyna-kowalczyk-nagrodzona-przez-polskich-kardiologow

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: