Carl Ivar Hagen sitt forbilde?

Vladimir Putin  bodde i 80 årene   i Dresden og jobbet som offiser i det sovjetiske KGB. «Bild  viser  et bilde av    Vladimir Putin med sitt signatur og fotografi i sivile klær». Leder av kontoret for Stasi-dokumenter sa at denne type ID tillot han å gå  fritt i Stasi sine kontorer  . Dette gjorde rekrutterings arbeidet lettere fordi Putin ikke måtte fortelle noen at han jobbet for KGB-                                                                                                                                                                                                                                                                           De russiske myndighetene har innrømmet at legitimiteten kan være autentisk erklærte Putins talsmann Dmitry . Tidligere rapporterte den tyske media at i februar 1988 fekk Putin fra ministeren for sikkerhet Erich Mielke en pris på fortjeneste av National People  Army for sine prestasjoner  i kampen for fred, forsvarer hjemlandet og den internasjonalisme i årene med broderlig samarbeid av hemmelige tjenester i DDR og Sovjetunionen mot deres  felles fiende. «

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-w-archiwach-odkryto-legitymacje-stasi-wladimira-putina/tqx01d6

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: