Det var en kald desember kveld når Marianna vandred med sine fire barn i landsbyen. Så kom hun opp med en grusom idé.

 

Marianna Dolińska kvalte fire av sine  barna og hengte dem på et tre.

Radom: Hun hengte på treet fire av sine barn.

Det var en kald desember kveld når Marianna vandred med sine fire barn i landsbyen. Så kom hun opp med en grusom idé. Hun ønsket å beskytte  6-måneders Zosia, den 3 år gammel Antoś, en 5 år gamle sønn  og 7 år gamle Stephen mot sult og elendighet.

Den 32-år gamle sigøyner var sammen med fire barn da hennes mann en uke før tragedien ble arrestert på anklagene om flere tyveri. Vandrende rundt i landsbygda hvor hungersnød og elendighet regjerte kom Dolińska  til den konklusjon at drapet på barna er en måte å beskytte dem fra det onde.

Dette hendte for 95 år siden natten den 11 til 12 desember 1923. Marianna Dolińska  kvalte fire av  barna hengte dem på et tre.

Neste dag reiste Dzieciobójczyni til politistasjonen i Radom og tilsto  mordene den 32-år gamle kvinnen ble arrestert og plassert i et psykiatrisk sykehus i Tworki nær Warszawa. Dolińska døde i 1928 år og ble gravlagt på Hospital Cemetery .

Hvorfor Marianna utførter  en slik brutal handling? Kvinnen hadde mest sannsynlig  en bipolar  lidelse (uhelbredelig psykiatrisk lidelse, som har perioder med forhøyet eller irritabel humør, depresjon), og med ønsket å begå  mord. 

https://www.fakt.pl/hobby/historia/radom-kobieta-powiesila-na-drzewie-czworo-swoich-dzieci/60pwq16#slajd-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: