Russland forbereder seg på den tredje verdenskrig?

Russland forbereder seg på den tredje verdenskrig?

2018-12-19 16:38
East News
Sist uke Valentin Petrov leder av Information Security Ukrainske National Security Council og deltager på konferansen «Verden i 2019» presenterte en illevarslende visjon av den tredje verdenskrig som Russland forbreder . Onsdag det russiske nyhetsbyrået TASS siterte en samtale med en representant for den lokale forsvarsindustrien som har annonsert at i 2019 det i øvelser for interkontinental ballistisk rakett som frakter kjernefysiske stridshoder.

Petrov argumenterte i sin tale: – Dagens militære initiativ fra Moskva kan man si at disse ikke er bare å forberede seg på krig med Ukraina men en del av den bredere utvikling av den russiske offensiven . Han la til at Moskva, som utfører kampøvelser og operasjoner fra Nordsjøen til Syria forbereder utbrudde av en global konflikt.

En anonym representant for den russiske militærindustrien sa at under øvelser som er planlagt for høsten 2019. ¨vil en undersjøisk rakett cruiser «Prince Vladimir» bli lansert ,den interkontinental ballistisk raketten vil frakte kjernefysiske stridshoder.

https://www.se.pl/wiadomosci/swiat/rosja-szykuje-sie-do-iii-wojny-swiatowej-wystrzela-rakiete-przenoszaca-bron-nuklearna-aa-T4Gk-PLSR-7H1o.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: