I tre dager ble 93-åringen forlatt uten omsorg «England»

De forlot henne uten tilsyn. I tre dager ble 93-åringen forlatt uten omsorg.Ambulansen som skulle ta henne til sykehuset gjorde det ikke. Carers som skulle håndtere henne kom ikke utmattet og berøvet de nødvendige medesiner lå den gamle kvinnen i et kaldt hus.

De forlot henne uten tilsyn.  Hun døde tre dager

Synet som Julie Loveland fant da hun besøkte sin syke mor hjemme i Barnsley i England var skremmende.  Elsie Melling lå på gulvet kald og underernært.

– Jeg har alltid besøkt henne på søndag. Jeg visste at noe var galt.Gardinene ble ikke trakt for forklart hun i en samtale med «The Sun» Hun tok ikke medisin i tre dager, hun var i pyjamas, hun satt i kulde fordi varmen ikke var på – beskrev Loveland om morens drama. – Hun prøvde å lage seg en kopp te, hun hadde ingenting å spise sa hun.

Hvordan skjedde en slik forsømmelse? Etter å ha funnet ut om den gamle kvinnen kom forferdelige fakta ut. Det viste seg at folk som skulle se etter 93-åringen og komme til henne fire ganger om dagen ikke gjorde sin plikt.

Instituttets direktør unnskyldte seg til den avdøde familien og innrømmet at de burde ha sjekket informasjonen som ble gitt til dem. «Det var vår feil, og jeg ønsker å be om unnskyldning til fru Melling’s familie,» sa Sunen. Jukes påpekte at «alle mulige skritt har blitt tatt for å sikre at feilen aldri skal skje igjen».

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/anglia-starsza-kobieta-zmarla-po-tym-jak-zostala-przez-trzy-dni-bez-zadnej-opieki/hc8grn9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: