De gule vestenes protest kan nå Polen

i dag 11:58

Den gule vestenes protest kan nå Polen

«Anstendig arbeid anstendig lønn er det viktigste i protesten fra ansatte i Lublin Voivodship Office. Tjenestemenn planlegger å ta på gule vester med ovennevnte slagord .Lønningene på kontorer er så dramatisk lave at enkelte avdelinger bare ikke fungerer lenger.

«Dziennik Gazeta Prawna» skriver om den planlagte protesten. Jo bedre situasjon på private arbeidsmarkedet betyr at offentligei sin tur blir verre. Profesjonelle arbeid for lave lønninger og går nå til private selskaper, hvor de får tilbud om mye bedre lønn. 

– Det er ingen omtale av det , men i kontorer fungerer enkelte avdelinger ikke lenger fordi folk er der nesten gratis. Mens rekruttering reduserer kravene, men det hjelper ikke – sier til avisen lederen NSZZ «Solidaritet» i Lodz Provincial Office Robert Barabasz. Han understreker at mangelen på interesse for arbeid i offentlig forvaltning skylder lav lønn

Noen tjenestemenn vil bruke protestmetoden som er testet av lærere og politimenn – massebruk av sykefravær. Men før de bestemmer seg for å ta et så drastisk skritt, planlegger de å bruke mildere tiltak.Først gule vester. 

– På denne måten vil de være oppmerksom på hvor lite vi tjener. Hvis dette ikke gir resultater, vil vi vurdere andre former for protest – sa «DGP» Elżbieta Kurzępa, leder av NSZZ «Solidarność» i Lublin-kontoret. 

https://www.fakt.pl/pieniadze/prawo/protest-w-lubelskim-urzedzie-wojewodzkim-zolte-kamizelki/qggp1sz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: