Malaysiske etterforskere har nettopp mottatt informasjon som kan hjelpe til med å finne MH 370-flyet

Malaysiske etterforskere har nettopp mottatt informasjon som kan hjelpe til med å finne de resterende gjenstander, og dermed nå ytterligere detaljer om hendelsen. Den 42-årig indonesiske fiskeren Rusli Khusmin sier at med egne øyne så han et fly som flyr «som en knust kite,» falt i vannet. – Det var ingen støy, bare svart røyk etter at flyet krasjet i vannlinjen

42-åringen måtte gi nøyaktige koordinater til nettstedet, men han forklarte ikke hvorfor han forsinket det i nesten fem år. For å bekrefte hans ord sverget mannen på Koranen. Khusmins vitnebeskrivelse vil bli overlevert til statsministeren i Malaysia.

Krasjet av MH 370-flyet fant sted 8. mars 2014. Det var 227 passasjerer og 12 stort mannskap på flyet. Ifølge den malaysiske regjeringen overlevde ingen av dem. Til denne dagen er årsakene til denne tragedien ukjent.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wielka-zagadka-lotu-mh370-w-koncu-rozwiazana-to-moze-byc-przelom/ms894ef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: