Vi har ikke nok penger, og israelsk blokkering av Gaza-stripen forverrer situasjonen . Løveungene døde mindre enn en time etter fødselen fordi vi ikke kunne varme dem opp

FAKT24.PL Events Świat Fire løver har frosset i hjel i ZOO i Gazastripen i dag kl 19:15
Dyr døde foran hjelpeløse arbeidere

De fire nyfødte afrikanske løveungene frøs ihjel og de ansatte kunne ikke hjelpe dem på noen måte. «Vi kunne ikke sikre de nødvendige kosttilskuddene, medisinene og antibiotika for å redde livene til de unge løvene sa dyrepasser Fathi Jumaa i en uttalelse.

Dyrehagen regissøren forsikret at i de siste dagene hadde han og hans ansatte hendene fulle . Vi har ikke nok penger, og israelsk blokkering av Gaza-stripen forverrer situasjonen . Løveungene døde mindre enn en time etter fødselen fordi vi ikke kunne varme dem opp. Jeg tok dem til huset mitt dekket med tepper og tok meg av dem (…) Når tilstanden ble bedre, tok jeg dem til moren for å mate dem. De døde en time senere, sa Fathi Jumaa.

Men det er ikke slutten. «Vi kan også miste løveinne og hennes helsetilstand forverret seg de siste dagene, «- sa direktør for dyrehagen.» Afrikanske løver er ikke vant til livet ved lave temperaturer og krever spesiell beskyttelse «- sa direktør for dyrehagen.

Den dramatiske filmen, hvor en zooarbeider viser de døde løveungen og forteller historien sin, berørte tusenvis av YouTube-brukere. Spesielt når de ble i hendene på flereårige barn. De yngste besøkende strøk forsiktig på dem.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/cztery-lwiatka-zamarzly-w-zoo-w-strefie-gazy/9jf8g0g

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: