Den triste skjebnen til en baby elefant og hans mor. hjerte bryter Ved synet av den lille elefanten og hans mor som må flykte fra skadelig mennesker

Den lille elefanten og hans mor som må flykte fra sine skadelig mennesker Ved vedvarende i Vest Bengal avskoging blir dyrene tvunget til å vandre på jakt etter et nytt sted å bo. Elefanter pssserer ofte slik boligområder hvor lokalbefolkningen brutalt jaget dem …


Avskoging i Vest-Bengal er en tragedie for de lokale dyr. Spesielt for elefantene, som er tvunget til lange turer på jakt etter et nytt sted å bo. Imidlertid er deres bevegelse en plage for lokalmiljøet, spesielt for bønder som får avlinger ofte blir ødelagt av dyr.

Bilder lille baby elefant og hans mor går gjennom jernbanesporet eller fotografi som viser hvordan elefanter blir regelrett bombardert, raskt sirkulert på internett. Det er vanskelig å holde tårene tilbake når en ser på drama av disse dyrene …

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/bengal-zachodni-smutne-zdjecie-sloni/z7w6gxd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: