Var den fordømte mannen i Spandau-fengselet i Berlin virkelig Rudolf Hesse, eller var han bare en duplikat

 Rudolf Hess saken har blitt løst

 
Var den dømte mannen i Spandau-fengselet i Berlin virkelig Rudolf Hesse, eller var han bare en duplikat?  Etter år med DNA-testing  med og forklare den store konspirasjonsteorier knyttet til nestleder av Adolf Hitler – 
Rudolf Hess – 
1941 dro Rudolf Hess alene til Skottland for å forhandle en avtale mellom Tyskland og Storbritannia. Planen mislyktes – han ble arrestert og sendt til International Military Tribunal. Konspirasjonsteorien antok imidlertid at det ikke var Hess som ble dømt og fengslet men  hans dobbelgjenger.

Overbevist  var den britiske legen W. Hugh Thomas som jobbet i Spandau. Den britiske regjeringen har gjennomført fire undersøkelser med sikte på å avklare slike teorier tross for denne teorien levde  Hess i 70 år  –

Det syntes at konspirasjonsteorien aldri ville bli klarlagt da den tyske regjeringen i 2011 bestemte seg for å kremere Rudolf Hess kropp. Takket være arbeidet til en av de pensjonerte amerikanske «hærens» leger og kriminologer fra Østerrike fant en blodprøve av en fange som i henhold til teorien var Hess . Å finne slektninger til Hess viste seg å være vanskelig – de er flinke å bevare sitt privatliv. Til syvende og sist fant de en og  undersøkelsen ble gjennomført, og det ble funnet med en sannsynlighet på 99,99 prosent., At fangen «nr. 7» i Spandau var Rudolf Hess.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/zagadka-sobowtora-rudolfa-hessa-rozwiazana-wykonano-badania-dna/yjrvwk8

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: