– Forgiftet kjøtt kan det bli funnet mer av ! For det kan være mye mer enn den i Kalinów nær Ostrów Mazowiecki

 - Forgiftet kjøtt kan det bli funnet mer av ! For det kan være mye mer enn den i Kalinów nær Ostrów Mazowiecki. Systemet er fullt av hull. Presidenten for det nasjonale medisinske og veterinære rådet "Jacek Łukaszewicz" innrømmer at situasjonen er dramatisk. Nesten inge veterinær ønsker å jobbe for 2500 zlotys. Som et resultat er det ofte bare en veterinær i distriktene "slik det er i Ostrów Maz". Nasjonalkongressen for veterinærlærer ville i 2013 at jordbruksministeren skulle gjøre en rask endring av regelverket, hvis formål var å stramme veterinærtilsynet. Og hva? ingenting er gjordt og nå er det  allerede fjerde etterfølgende minister. Landbruksministeriet representerer interessene til kjøttprodusenter ikke forbrukere! - Det grunnleggende problemet er at det ikke er nok penger til veterinærer. Budsjettet for landbruket blir stadig redusert. Vil jordbruksministeren være på vår helse side i framtiden og ikke interessen til oppdrettere? 

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/to-przez-nich-padlina-trafila-do-sklepow/sfkn97m

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: