Ofte hører vi lite eller ingenting om skiløpere som gir seg etter mange år .Skiløpere som ikke var blant de beste men navn som gikk igjen i årevis.

Sylwia Jaśkowiec har i sitt liv hatt mange alvorlige skader og alltid returnert til sporten og hun hadde ingen planer om å avslutte karrieren. Livet tok imidlertid et annet rettning . Hvis jeg bestemte meg for å fortsette karrieren er det av trussel om uførhet sa 32-åringen s i et intervju med Sports Onet.

I intervjuet nevner hun også ensomheten til utøveren
Jaśkowiec jobber i dag som lærer-pedagog på en kostskole i Zakopan

  • Beslutningen om og slutte ble tatt av helsetilstanden. Rett etter sesongen hadde eg et uhell på en snøscooter, brøt mange ribbebein og brystbeinet på to steder. Imidlertid klarte jeg å komme meg ut av dette. Etter to måneders pause kastet jeg meg inn i trening igjen . Det var mye løping uten å bruke staver » for å gi hvile til hele kroppen». Som et resultat av dette fikk jeg alvorlig skadet på kneene . Eg hadde store problemer med dette som diskvalifiserte meg fra å fortsette i sporten Hvis jeg bestemte meg for å forsette karrieren kunne det føre til funksjonshemning.
  • https://sport.onet.pl/zimowe/biegi-narciarskie/biegi-narciarskie-sylwia-jaskowiec-podsumowala-kariere-teraz-pracuje-w-internacie/svxdh89

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: