De utvalgte arbeiderne ble innkalt av politiske offiserer som sjekket om drømmer ville true det kommunistiske systemet.


PAWEŁ CZERNICH 22 feb, 11:07

Utenfor grensene for det absurde, allestedsnærværende politiske politiet og total overvåking. Sovjetunionens dystre virkelighet kunne ha vært enda mer skremmende. Joseph Stalins død frigjorde imidlertid innbyggerne i det sovjetiske imperiet fra den sprø ideene til diktatoren.
 
Til tross for å utøve absolutt makt lette fremdeles Stalin etter måter å kontrollere livene til Sovjetunionens innbyggere
Diktatorens ideer tok kontroll over veien folket hadde til arbeid og til og med undersøke drømmene til Sovjetunionens borgere startet han med.


Etter slutten av andre verdenskrig ble Polen utsatt for sovjetpolitikken. Stalin riving av bygninger i Krakow-regionen og riving av tårnet av St. Marys kirke
I dag virker det for oss at Sovjetunionen var et land der kontrollen av borgernes liv var totalt. Stalin delte imidlertid ikke denne oppfatningen, hvis vilje til å kontrollere folks liv tok form av en besettelse. Den sovjetiske herskeren forsøker å styre alle deler av hverdagen. Den omhyggelige kontrollen var å underlege veien til arbeid men også borgerenes søvn.

Arbeid på fabrikker har allerede blitt underlagt total overvåkning men veien til arbeidsplassen skapte fortsatt muligheten til å demostrere mot kommunismen. På Stalins ordre i flere sovjetiske byer vart det mellom noen hundre meter boder for vakter som skulle kontrollere medborgerene . Store logistikkproblemer og deretter krigsutbrudd forårsaket at ideen ble forlatt

På arbeidsplassen i Sovjetunionen var en konstant overvåket da de sovjetiske myndighetene bestemte seg for å vite absolutt alt om sine borgere. Det ble besluttet å undersøke om drømmene til den sovjetiske mann . De utvalgte arbeiderne ble innkalt av politiske offiserer som sjekket om drømmer ville true det kommunistiske systemet.

De som ble intervjuet fekk ofte panikk fordi de ikke visste hvilket svar som kunne tilfredsstille forhørene. . En av arbeiderne svarte dristig at han hadde drømt om trøfler, en sykkel og et piano offiserene ville umiddelbart vite årsakene til slike drømmer. – I samleverkene skrev Lenin at han drømmer om at hver arbeidstaker ville spise trøfler han skrev også at hver arbeidstaker vil ha en sykkel Lenin trodde også at det ville være et piano i hvert hus

Stalin hadde sin ide for bygging av kommunistiske Polen og som han ville innføre gradvis. Endringene skulle påvirke byenes utseende, og deretter endre borgernes mentalitet.

Staliniseringen av landet skulle foregå uten å se på kostnadene.

Den sovjetiske tyrans uventede død stoppet imidlertid ikke sovjetiseringsprosessene i samfunnet, som i økende grad føltes av polakker. Katowice endret sitt navn til Stalinogród,

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/szalencze-pomysly-stalina-jak-mialo-wygladac-komunistyczne-spoleczenstwo/vxzfvm4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: