Det har gått 20 år siden Polen ble med i NATO. Jens Stolteberg ord til Polen .


Det har gått 20 år siden Polen ble med i NATO. – Nylige hendelser har vist oss hvor viktig et sterk NATO er og som er forberedt på eventuelle eventualiteter og ulike utfordringer. I Øst er det disse utfordringene Russland – sa NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg i et intervju med Bartosz Węglarczykiem. – Polen er en forpliktet alliert og vi er veldig takknemlige for det – la han til.


I sin tur snakket Jens Stoltenberg blant annet om behovet for sterke internasjonale institusjoner. – Vi lever imidlertid i mindre stabile og mindre forutsigbare tider. Det er derfor vi trenger sterke internasjonale institusjoner, som EU, men også NATO – anslått han.

«President Trump og USA gjør det klart for oss at de er sterk involvert i NATO sa generalsekretæren under NATO-toppmøtet i juli i fjor – la han til. Stoltenberg hevdet at Donald Trump forsikret ham «mange ganger» full støtte til NATO.n i NATO. «Polen er en sterkt engasjert alliert»

NATOs generalsekretær uttalte at Polen er en sterk engasjert alliert.Polen eret eksempel fordi det nådde nivået på 2 prosent av BNP for forsvar og bidrar dermed til å øke vårt kollektive forsvar på mange måter – la han til. «Vi er veldig takknemlige for det sa Stoltenberg.

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/20-lat-polski-w-nato-jens-stoltenberg-o-sile-sojuszu-oraz-o-roli-polski/lgxf02m

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: