Jeg følte at vi møtte et villt barn. Hun sa ikke noe, hun var veldig tørst. Jeg ga henne noe å drikke, hun drakk med en gang sier en av naboene til lokale medier.


Det var ikke rennende vann i leiligheten, det var ikke noe å spise. Den nakne piken var på kjøkkenet. Hun hadde hatt på hodet og en klut rundt halsen . Det viste seg at barnet har en ledning i nakken. fFemårige hadde problemer med å snakke. Alt tyder på at hun sultet.
E
Jeg følte at vi møtte et villt barn. Hun sa ikke noe, hun var veldig tørst. Jeg ga henne noe å drikke, hun drakk med en gang sier en av naboene til lokale medier.
Jenta ble transportert til sykehuset. Hun var dehydrert, hadde betennelse i øret, og symptomer på anoreksi. Kirurger fjernet den inngrodde ledningen fra nakken. Noen timer senere kom moren hjem. Naboene fanget kvinnen og ventet med henne til politiets ankomst. Hun ble arrestert. Det viste seg at hun ikke hadde vært hjemme på flere dager.
Den 47 år gamle var assosiert med en ukrainsk som ble deportert fra Russland. Siden da har mye endret seg. – Jeg så henne gå med barnet og brått forsvant jenta. Jeg spurte: hvor er jenta? Hun fortalte meg at hun var med bestemoren hennes og gikk til barnehagen. Jeg kunne ikke forstå hva slags bestemor det var da hennes foreldre døde for 15 år siden, sa en av naboene.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wyglodzona-5-latka-w-mieszkaniu-pelnym-smieci-byla-bez-opieki/b5bezmc

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: