En rengjøringsdame fant en papirpose med et barn innpakket i et teppe da hun kom på jobb om morgenen.

FAKT24.PL. Hendelser. Verden Antwerpen: Et barn i en papirpose. i dag 19:34


https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/antwerpia-dziecko-w-papierowej-torbie-matka-to-polka/jhchhcw

En nyfødt ble funnet i trappehuset til et av husene i Antwerpen, Belgia. En rengjøringsdame fant en papirpose med et barn innpakket i et teppe da hun kom på jobb om morgenen. Gutten ble tatt til sykehuset . Nå ble hans mor arrestert. Kvinnen er 38 år gammel og en polsk statsborger.


Barnet ble forlatt i blokken ved ul. Grote Koraalberg. . På sykehuset ble det funnet ut at gutten ble født bare noen få timer tidligere, og at han er frisk. Det medisinske personalet har kalt ham Arthur. Noen få dager senere besøkte borgmesteren gutten i Antwerpen, som i kraft av å være formann for sosialhjelpsrådet og ble automatisk hans advokat. Det vil han være til en finner en fosterfamilie –

avisen «Het Laatste Nyheter» rapporterte.

Den 12. mars arresterte politiet en 38 år gammel polsk kvinne som viste seg for å være mor til en gutten. Identifikasjonen var mulig takket være overvåkingsopptakene. Kvinnen bekjente at hun hadde en uønsket graviditet, og den 4. mars begynte hun å føde hjemme. Etter at barnet kom til verden bestemte hun seg for å forlate barnet. Hun ville ikke at han skulle bli skadet, så hun pakket han i et teppe . Det 38-årige ikke visste var at det er vinduer i Belgia, hvor man kan legge igjen et anonymt nyfødt barn.

Åklagers kontor beskyldte den polske kvinnen for å «forlate en mindreårig». Hun står overfor en bot eller fengsel fra ett til tre år. Retten ble enige om at hun var friunder rettssaken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: