Skandal i Argentina den kvinnelige dommer skoldet med kokende vann under kampen

Rosana Paz på bilde.

Skandal i Argentina. Dommeren skoldet med kokende vann under kampen

2019-03-28 13:46

Sist helg var det en skandale i italiensk fotball. I en av de lavere ligaene ble dommeren utsatt av en kommentator som kommenterte hennes arbeid på en sexistisk måte. Denne gangen brøt skandalen ut i Argentina, hvor dommeren ble utsatt for kokende vann under kampen.


Rosana Paz var assistent dommer i ligakampenen mellom Marquesado og San Martin. Dessverre vil dette ikke bli husket godt. hun vinket for straffe . Dette viste seg å være avgjørende noe som gjorde fansen til det tapende laget sint.


Ifølge AS.com bestemte noen de i de siste minuttene av kampen å kaste en kopp kokende vann på henne. – Jeg følte varmt vann på ryggen sa hun og kontaktet dommeren som vill avbryte kampen.

Dommeren ble tatt til sykehuset hvor legen rapporterte alvorlige forbrenninger på ryggen. Til tross for dette har Paz ingen hensikt å gi opp jobben sin. Hun er klar over hvor vanskelig det er å være kvinne i fotball, men hun kommer ikke til å gi opp. – Jeg håper at de vil utnevne meg til dommer i helgen -sier hun

Dette er en annen gang med en kvinnelige dommer i de siste dagene. I helgen under møtet i den syvende italienske ligarunde var en journalist sint fordi det var en kvinne på linjen – Jeg vil gjerne be regissøren om å peke kameraet på kvinnen på sidelinjen . Det er heslig at kvinner dømmer i en liga der lag bruker tusenvis av euro – sa han . Han ble suspendert fra sin jobb.

https://sport.se.pl/pozostale/skandal-w-argentynie-sedzia-oblana-wrzatkiem-podczas-meczu-aa-VdAR-d5Qj-gQSB.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: