Tjenesten er over, men kjærligheten er igjen skriver Kowalczyk


Justyna Kowalczyk (36 år) trenger ikke å bevise noe for noen som skiløper. Hun har praktisk talt fullført sin profesjonelle karriere, men elsker fortsatt konkurranse og gjør det for kjærligheten til sporten. I helgene vant Kowalczyk igjen. I den polske mesterskapet i Polana Jakuszyckiej  der hun var  den raskeste på  15 km klassisk teknikk. 


– Det kan  ha vært min siste start i det polske mesterskapet men brenner  ikke alle broer – sa Kowalczyk. På målstreken med tårer i øynene takket hun trener Aleksander Wierietielny (72 år) Den mest fremragende polske skiløperen som er  ferdig med mesterskaper men som fra tid til annen går løp i andre konkurranser. 

 Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vunnet  det polske mesterskapet og det er  veldig, veldig lenge siden jeg mistet noen nasjonale løp

Her i Jakuszyce for mange, mange år siden – da jeg fortsatt var  første årets junior, vant jeg det første senior «individuelle» med hat-tricks.   jeg vil prøve å trene med samme lidenskap som alltid. Jeg har aldri gjort det for medaljer eller for penger. Det var min plikt og lidenskap. Tjenesten er over, men kjærligheten er igjen sier Kowalczyk

https://www.fakt.pl/sport/inne-sporty/kowalczyk-wciaz-kocha-biegac/kll0g1s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: