Han avslørte planer om å eksportere avfall fra Moskva til andre regioner i Russland. Hans publikasjoner førte til annullering av kontrakter for flere milliarder rubler.

I Russland Har Journalister, opposisjonsaktivister ,kjendiser utført appeller til forsvar for den arresterte etterforskningsjournalisten Ivan Golunov. De tror ikke på anklager mot en journalist som ble anklaget for å prøve å selge narkotika. Retten besluttet å overføre Gołunov til husarrest.

En av de største iRussiske og medier og Veteran for tv-journalistikk, Vladimir Pozner uttalte at han støtter aktivitetene utført av journalister til forsvaret av sin kollega. Arresteringen av Gołunov «reiser mange spørsmål» og saken «synes å være en fullstendig forfalskning» – sa Pozner.

De legendariske rockemusikerne Yuri Shevchuk, Boris og Div Griebienchikov støter Journalisten .Sistnevnte erklærte at hvis Gołunow ikke ble fri, «det ville være en skam og skam for hele Russland.»

«Jeg tror på Ivan Golunov skrev opposisjon politiker Grigory Jawlinski på sin hjemmeside. Han understreket at Gołunow kjent Som er en av landets fremste undersøkende Journalisterm det som skjedde med han Kan skje med hvilken som helst, når som helst.

Andre anti-Kreml opposisjonslederen Aleksej Navalnyj beskrev arrestasjonen som en provokasjon av Gołunowa og som blir knyttet til september og lokalvalget i Moskva.

Rådet for utvikling av sivilsamfunn og menneskerettigheter med russlands president uttrykte bekymring for arrestasjonen av Golunov. – The first thing that comes to think is suspicion of being persecuted for journalistic activity – said the leader of council Mikhail Fiedotov.

Meduzas redaksjonelle styre vurderer å holde sin korrespondenter tilbake Gołunov undersøkte påståtte korrupsjonstransaksjoner på Moskvas borgmesterkontor. Han avslørte blant annet planer om å eksportere avfall fra Moskva til andre regioner i Russland. Hans publikasjoner førte til annullering av kontrakter for flere milliarder rubler.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/dziennikarze-celebryci-i-opozycjonisci-bronia-iwana-golunowa/32thr5y

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: