Jorden er i fare for en katastrofe. Halvparten av folket vil dø? Dato gitt! Vitenskapsmann slår alarm: Vår sivilisasjon har 31 års eksistens igjen

FAKT24.PL. dag klokken 13:30
Jorden er i fare for en katastrofe. Halvparten av folket vil dø? Dato gitt! Vitenskapsmann slår alarm: Vår sivilisasjon har 31 års eksistens i

Vi har slitt i Polen i over en uke med en bølge av varme. På lørdag i noen steder i landet, var temperaturen i skyggen over 33 grader! I byen er det umulig og selv i skyggen er det vanskelig å ta en pause. Men det er ikke vår bekvemmelighet som betyr noe, det er hva som skjer på markene! grønnsaker tørker bare bare opp og jorda blir til en skorpe. Ikke bare Polen som sliter med en rekordbølge av varme. I Berlin og Riga registrerte kvikksølvstokken over 30 grader, og ifølge forskere fra Melbourne kan temperaturen bli enda høyere fra år til år. Når truer katastrofen oss?

Våre barn vill leve i et helvete. Det er ikke skremmende,


2018 var det fjerde varmeste året i historien. I fjor var jordens temperatur mer enn 1 grader Celsius over gjennomsnittstemperaturen fra slutten av det nittende århundre. I mellomtiden forutsier forskere at temperaturen kan stige igjen med ytterligere tre grader.

«Omtrent en tredjedel av landene i verden vil bli en ørken. Økosystemer vil forsvinne i sin tur: korallrev, jungler, skog, arktiske iskapper. Naturligvis vil landbruket følge med som journalister fra National Geographic skriver

Ifølge forskere vil isen forsvinne veldig raskt. Dette kan føre til katastrofale konsekvenser og bidra til massemigrasjon, tvinge grenser, og til og med utbruddet av internasjonale konflikter forårsaket av klimaendringer.

Hvordan unngå katastrofe?

Ifølge forskere fra Nasjonalt senter for Klima Restaurering i Melbourne er en av metodene unngå krisen på klimaendringer er skiftet i verdensøkonomien med null karbon forurensning. En måte er å gi opp kull. Det er imidlertid mindre tid å bekjempe endringer enn forventet.

En analytiker fra Berkeley Earth klimagruppen, Zeke Hausfather sa at 2019 ville trolig være det nest varmeste året i historien. 2018 ble vurdert som det fjerde varmeste året. Lignende resultater ble presentert av National Oceanic and Atmospheric Administration.

https://www.fakt.pl/naukowcy-alarmuja-naszej-cywilizacji-pozostalo-31-lat-istnienia/p3sqryt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: