Jeg vil hvile i ca 20 minutter og vi skal fly igjen! – sa kapteinen da han våknet igjen

Fant sted ombord på Fokker 100 fly som flyr fra Montenegro til Moskva. cockpiten, kom piloten ut fra cockpiten og falt uom foran de skremmende passasjerene. Panikk brøt ut om bord, som selv mannskapet hadde gjennomgått kurs.

Det var 85 passasjerer og 5 besetningsmedlemmer på flyet som flyr fra Montenegro til Moskva. Flyvningen gikk jevnt frem til maskinen begynte å lande. Så kom piloten plutselig ut av cockpiten og falt foran de skremmende passasjerer.

Panikk eksploderte ombord. .

  • I begynnelsen vippet planen plutselig til den ene siden, og så syntes det til og med å «rulle» – rapporterte en av passasjerene. – Stewardesses begynte å få panikk, og jeg begynte å være redd for livet til familien min – la hun til.

Den andre piloten informerte om situasjonen for flytrafikkontrollen. Beslutningen ble fattet om å lande et fly så raskt som mulig i Kaluga, en by ca 500 km sørvest for Moskva. Der klarte den andre piloten trygt å land e maskinen

Kapteinen gjenvunnet bare sin bevist da flyet allerede var på bakken. Fra vitnesbyrdene ser det ut til at han selv erklærte at han ville fortsette å fly maskinen. – Jeg vil hvile i ca 20 minutter og vi skal fly igjen! – sa kapteinen

Men redningsbesetningen som tok kapteinen til sykehuset var ikke enig.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/horror-w-powietrzu-pilot-stracil-przytomnosc/tswmldr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: