Justyna Kowalczyk trakassert av en stalker.»Jeg har bestemt meg: Jeg går til politiet

Justyna Kowalczyk trakassert av en stalker.»Jeg har bestemt meg: Jeg går til politiet»

i dag 09:40 justyna Kowalczyk er forsatt etter den sportslige karriere en av de mest gjenkjennelige figurer i polsk idrett og har en bred krets av beundrere. Problemet er imidlertid at noen av hennes fans har blitt til stalkers og forfølgere. 

Justyna Kowalczyk
Justyna Kowalczyk

Justyna Kowalczyk sin populariteten er ikke bare forbundet med behagelige følelser, men også med de begrensninger og frykt som følger med hele tiden …

 Tenk deg at noen kjører etter deg overalt. Nei, han skader deg ikke, han er ikke truende- . Du ser ham på hotellene hvor du sjekker inn, du ser ham når du er på jobb,det hakker kollegaene dine,han mater din hund, forteller foreldrene dine hvor gode hun Og så i flere år. Han er eldre ,han er en tidligere politimann – skrev Justyna Kowalczyk i sin kolonne, tydelig på at en eldre mann har gjort livet ubehagelig i flere år.

Mannen prøvde å bryte seg inn i hennes hotellrommet etter en av treningene i Zakopane, noe som forstyrret hennes følelse av trygghet. . Justyna Kowalczyk besluttet hun hadde fått nok av dette livet

 Jeg føler meg veldig ubehagelig når denne personen kontrollere og følge meg, blir kjent med mitt private liv.  Jeg går nå til politiet sieJustyna Kowalczyk .

https://sport.onet.pl/ofsajd/justyna-kowalczyk-nekana-przez-stalkera-zdecydowalam-ide-na-policje/kpl5gtx

Den beste polske skiskytter er lei av å leve i konstant frykt. I sin kolonne nevnte hun at hun i løpet av sin karriere måtte håndtere mange vanvittige fans. En av dem prøvde å fri til henne, en annen advarte henne fra Satan, som angivelig besatt det, og en annen brakt hvite roser … Nå i horisonten forble en forfølger Justyna Kowalczyk, som alle andre «lei» … Dette trakassering polakker bekymret hennes skjebne ble rapportert til politiet slik at hun kunne leve normalt og ikke være redd for hennes sikkerhet.

Til tross for de nevnte problemene fortsetter Justyna Kowalczyk hennes lidenskap, som er langrenn, men også erobringen av  fjelltopper . Nylig, på sine profiler på sosiale nettverk, ropte sportskvinne ytterligere prestasjoner, som viser at hun fortsatt er i god form .


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: