Er shopping på kinesiske nettsteder trygt? Klarer viruset å overleve på varer og komme med ordre til andre land?

Noen forskere tror at det er en mulighet for å bli smittet hvis noen syke rørte pakken. – Små dråper med viruset, som oppstår under hoste og nysing, legger seg på husholdningsartikler, og personen som berører dem kan godt bli smittet – sier Mikhail Szczełkanow, leder for virologilaboratoriet i Federal Scientific Center for the Biological Diversity of Terrestrial Biota of East Asia East Department Far Eastern Russian Academy of Sciences. Chief Sanitary Inspector of Kazakhstan Żandarbek Bekszin ringer,

AliExpress er en plattform som i utgangspunktet ikke trenger introduksjon. Hver dag, tusenvis mennesker handler gjennom den kinesiske nettbutikken der en kan ofte finne mange produkter som ikke er tilgjengelige i landet, til priser som er mye lavere enn i tradisjonelle butikker. https://superbiz.se.pl/wiadomosci/koronawirus-z-chin-czy-produkty-z-chin-sa-bezpieczne-aa-Vttv-oy6f-rPqo.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: