Peles sønn avslører at farens helse blir dårligere

 Peles 20 på topp https://youtu.be/T7HFq1gKeUU

Pele, den legendariske brasilianske fotballspilleren er i dårlig fysisk tilstand. Edinho, sønn av en av de beste spillerne i fotballhistorien avslørte at hans 79 år gamle far ikke lenger kan gå normalt og bare kan bevege seg ved hjelp av hjelpemiddel

Pele - helsen blir verre
Pele

 Min far hadde en hofteprotese og gjennomgikk ikke riktig rehabilitering, det er grunnen til at han har enorme mobilitetsproblemer. Denne situasjonen gir ham depresjon. Se for deg at du er en konge, du har alltid vært en imponerende figur, og i dag kan du ikke gå ordentlig – avslører Edinho.

https://sport.onet.pl/pilka-nozna/pele-stan-zdrowia-sie-pogarsza/9155psh

– Han er veldig sjenert og flau på grunn av dette, fordi han bare kan gå med hjelpemiddel . Han vil ikke forlate huset ,han forlater ikke hjemmet sitt. Han føler forlegenhet og ensomhet – la sønnen til den legendariske fotballspilleren til.

– Selv om det har forbedret seg litt siden da Pele dukket opp i offentligheten i rullestol har han fremdeles store problemer med bevegelse – konkluderte Edinho,

La oss minne deg om at Pele er en verdensmester tre ganger.  i 1958, 1962 og 1970.  Brasilianer tilbrakte nesten hele karrieren i Santos, der han spilte 1956-1974. Han avsluttet sin aktive fotballspillerkarriere med 1 281 mål.  En tid var 79-åringen også sportsminister i Brasil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: